Saltar al contenido

Una fotografia, x paraules

May 4, 2010

Portava dies a la cuina, sense ser cuinada, sense que hom li fes cas, lentament absorvia cada gota d’humitat que passava pel seu costat, creia que així potser serviria d’alguna cosa… no entenia com podia ser que la seva vida sota terra hagués acabat dins d’una bossa de plàstic esperant… hores, minuts, segons… aquelles coses que els humans anomenen temps, eren per la massa de fécula humida avorriment, tristesa, enyorança del camp… ni un sol cuc, ni una mosca que diposités els seus ous, cap escarbat se la volia menjar… Perquè? Què he fet? Desesperació. Continua absorvint aigua que segur que et serveix d’alguna cosa, es responia.

Aleshores va ser quan el relat canviava completament de rumb per perdre’s en el surrealisme.

La razón marca mi dirección en los puntos cardinales, el bien el mal, cada idea que se ha pensado desde la antigüedad es mi pedestal, mi guía de una buena acción. Aunque la embriaguez indique el pulso de mis letras en el teclado, mis movimientos por la calle, el ritmo de aquella extraña canción que creo en mi interior, soltando pequeñas pinzeladas de creación libre de todo, menos de pecado; algo late dentro de mi marcando mi maldita moral. Nada hay para ganar, nada para descubrir; me dicta mi conciencia… aún hay un mundo lleno de percebes de patata para crear, suelta alguna cosa indescribible, indesctutrible…

Si hi hagués paraules per descriure tals sentiments, no les conec ni tampoc m’ententrindré a veure-ho… jo solament absorveixo humitat.

Aunque nos digan, nos manipulen, nos obsesionen con ideas que a lo mejor son completamente falsas; lo único que día tras día me muestra la razón es que… es que… tras cada palabra, cada imagen, cada cosa que nos intentan transmitir hay parte de verdad, y parte de mentida. Por mucho que las patatas sigan floreciendo en mi cocina, eso no quiere decir que ese sea un buen lugar donde plantarlas.

I fins aqui esta tot dit… una imatge, a voltes val menys, que 333 paraules.

No comments yet

Deja un comentario